Тийн звездата Крисия рядко дава интервюта, но за PODCAST7 направи изключение и

...
Тийн звездата Крисия рядко дава интервюта, но за PODCAST7 направи изключение и
Коментари Харесай

Тийн звездата Крисия призна, че е изпадала в тежки депресии

 Тийн звездата Крисия рядко дава изявленията, само че за PODCAST7 направи изключение и разкри, че сега музикалата ѝ кариера се развива доста добре.

В момента се старае да учи много от разнообразни музиканти, които са експерти.

" Изграждам се, доста ми е забавно. Не възнамерявам бъдещето си, само че работя по този въпрос ", показа певицата.

Крисия добави още, че на този стадий се развива напълно сама, зад тила си няма огромно музикално студио, само че се оправя.

Признава, че се среща много с хора, които също се ориентират в обстановката и желае хора, на които да има вяра и да работи умерено.

За нея е значимо да сътвори собствен екип, на който да има доверие във всяко отношение.

В жанрово отношение се е ориентирала към поп музиката, само че се вълнува много от блус и джаз, които да смеси и да стане нещо друго. 

Крисия споделя, че в музикалните среди съществува другарство, само че за нея не важи това.

Не е срещнала на този стадий доста непосредствен сътрудник, който да се е задържала в живота си. Казва, че постоянно има злоба и неприятна сила зад тила, а пред теб всичко е подправено.

Не крие, че има хора, които идвали при нея, за да се " мазнят ", само че не им обръщала съществено внимание и се опитвала да не се задълбочава в такива връзки.

Крисия споделя, че обожава това, което прави и не би определила, че заплаща някаква " цена ", тъй като е известна. Тя е от девойките, които горят в работата си и не съжалява за нищо, само че може единствено да усъвършенства себе си и качествата си като експерт.

Очакванията на обществото се отразяват на известните, най-много душевен. Крисия споделя, че е значимо всеки да се харесва и приема с всички свои дефекти и проблеми.

" Трябва да знаем, че сме на този свят с причина. Трябва да се обичаме ", споделя още певицата.

Крисия е изпадала в депресии, само че осъзнава обстановката и съумява да бъде мощна, да се бори с проблемите си и да се изправи, а не да задълбава в разнообразни положения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР